Cors solidaris

Cors Solidaris va néixer a partir de la idea principal d’incloure gent jove als Manaies de Sant Daniel i d’aquesta manera, poder realitzar diferents activitats en altres àmbits. Som un grup de joves d’entre 17 i 22 anys i que, com hem dit, formem part dels Manaies de Sant Daniel. El nostre objectiu és promocionar i portar a terme activitats gratuïtes destinades a públics desafavorits de Girona.

El primer projecte de voluntariat l’hem volgut dedicar a aquells infants que, malauradament, les seves famílies no es poden permetre pagar activitats extraescolars com les que varem poder gaudir nosaltres fa uns anys. Per això, hem escollit l’Escola Sagrada Família de Girona, situada al Barri de Vilarroja, per oferir activitats de música i art de manera gratuïta durant el curs escolar.

Tenim moltes ganes de seguir realitzant projectes de voluntariat per la ciutat de Girona i, per tant, necessitem més persones compromeses amb el canvi, i que els faci il·lusió participar amb nosaltres. El grau de col·laboració dependrà de cadascú i de la seva disponibilitat i, tot i que siguin petites aportacions, segur que seràn molt grans.

“Molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món.”

Presentació de “Cors Solidaris” el proper divendres 30 d’agost a les 19:00 hores al Temple del Sagrat Cor de Girona