Manaies solidaris

Els manaies de Sant Daniel formem un equip de voluntaris disposats a col·laborar amb aquelles institucions o organitzacions que es dediquen a ajudar als nostres conciutadans més necessitats. Lamentablement no cal anar lluny per trobar gent mancada del més elemental per viure dignament, els tenim ben a la vora i son gironins com nosaltres.

Així, venim col·laborant amb el Banc d’Aliments o el Banc Farmacèutic en les seves campanyes anuals de recapta amb uns resultats de participació més que engrescadors. També hem organitzat pel nostre compte activitats destinades a col·laborar amb Caritas Diocesana de Girona. Voldríem fer més i per això us animem participar en les properes accions en les que intervindrem. El grau de compromís serà el que cadascú determini i segons la seva disponibilitat. Per poc que feu serà molt.

El millor resum del que volem expressar l’hem trobat en aquest pensament del gran cristià i metge alsacià Albert Schweitzer (1875-1965), premi Nobel de la Pau 1952, que va deixar escrit:

“MIREU SEMPRE DE FER EL BÉ. ENCARA QUE SIGUI UNA COSA PETITA, FEU ALGUNA COSA PER AQUELLS QUE NECESSITEN LA VOSTRA AJUDA, SENSE REBRE CAP MÉS COMPENSACIÓ QUE EL PRIVILEGI D’HAVER-LA FET. AIXÍ VIUREU UNA VIDA MÉS RICA, MÉS BONICA I MÉS FELIÇ. RECORDEU QUE EN AQUEST MÓN NO ESTEM SOLS, TAMBÉ HI HA ELS NOSTRES GERMANS I GERMANES.”

Imatge d’encapçalament: Procedent del fons d’imatges de Google.